Facebook_login

Log anonymt ind med Facebook

Facebook har afsløret planer om, at du fremover kan logge anonymt ind på forskellige tjenester, uden at de får adgang til dine personlige oplysninger.

1. maj 2014

Er du heller ikke helt tryg ved at trykke på den blå ”log på med Facebook”-knap og usikker på, hvad den pågældende tjeneste får adgang til eller slår op på din Facebook-væg? Denne usikkerhed prøver Facebook nu at komme til livs ved hjælp af en ny anonym log-in funktion. Den blev præsenteret af formand Mark Zuckerberg på en udviklerkonference holdt af Facebook i San Francisco.

I de applikationer, programmer og hjemmesider, hvor du kan logge ind med din Facebook-konto, kommer der en lille sort knap. Denne knap kan du bruge til at logge ind, uden at Facebook deler noget af din personlige information med programmet.

Udover det anonyme log-in vil du også få flere muligheder for at bestemme, hvad programmet skal have adgang til, hvis du logger ind med den normale blå knap.

I øjeblikket er det anonyme log-in i gang med at blive testet på nogle få tjenester, blandt andet nyhedsapplikationen ”Flipboard”. Derfor kan der stadig gå noget tid, før du finder funktionen i dine yndlingstjenester.

Måske er du interesseret i ...