Like

Facebook får nye reaktioner

Nu skal du ikke længere nøjes med at ”synes godt om” på Facebook: Hjemmesiden har netop lanceret deres nye reaktionsikoner.

”Synes godt om” er ikke altid den bedste reaktion på en post på Facebook, men det har hidtil været den eneste mulighed for, at give dine følelser til kende på hjemmesiden, uden at skulle til tasterne. Sådan er det ikke længere.

Facebook har nu tilføjet reaktionerne ”Vild med”, ”Haha”, ”Wow”, ”Ked” og ”Vred”, så du har bedre mulighed for at reagere på statusopdateringer fra dine venner og bekendte.

Ønsker du at bruge de nye reaktionsikoner, skal du bare holde musen hen over ”Synes godt om”-knappen, så dukker de ikonerne op helt af sig selv, og du kan klikke på den du synes passer bedst.

Selvom du reagerer med at være ”Vred” over noget, vil Facebook dog stadig registrere, at du er interesseret i den post, du har reageret på, og du kan derfor forvente at se flere poster af lignende karakter i din nyhedsstrøm i fremtiden.

Enkelte danskere melder stadig, at de ikke kan se de nye ikoner, så det er muligt at det stadig varer et par dage, før alle kan få lov til at sige ”Wow”. De fleste har dog adgang til funktionen allerede nu.

Måske er du interesseret i ...