Facebook dating er snart en realitet

Facebook-dating bliver snart en realitet

Facebook ser deres platform som en mulighed for at skabe meningsfulde, langvarige relationer. Det kommer nu til at betyde dating.

Der er over 200 millioner mennesker på Facebook, der har sat deres civilstatus som ”single”. Det vil Facebook nu gøre noget ved. Til en konference afslørede chefen Mark Zuckerberg nemlig, at han har planer om at lave en online dating-funktion på Facebook.

Funktionen kommer til at bruge dele af din helt normale Facebook-profil som din dating-profil. Dog tager Facebook nogle forbehold, som mange brugere formentligt vil værdsætte. Du vil for eksempel ikke støde på dine Facebook-venner igennem din Facebook-datingprofil.

Meningsfulde forhold på Facebook

Facebook har længe haft den mission, at de vil skabe meningsfulde forhold og interaktioner imellem deres brugere. Derfor siger Mark Zuckerberg også, at Facebooks datingfunktion ikke vil henvende sig til folk, der leder efter et ”engangsknald” men derimod til folk, der ønsker et længerevarende forhold.

Facebook vil bruge din profils interesser til at sætte dig sammen med folk, som deler dine interesser. Desuden vil de lade dig åbne din dating-profil for andre brugere, der deltager i de samme begivenheder, som du selv gør, så I kan starte en samtale på baggrund af det.

Ifølge Facebook vil funktionen blive testet senere i år, men det vides endnu ikke, hvornår du kan bruge din Facebook-profil til at finde dit livs kærlighed.

> Læs nyheder om Facebook og tips til det sociale medie lige her

Anstrengt forhold til Facebook?

Er du træt af Facebook efter den internationale skandale, hvor 50 millioner brugeres data blev lækket? Så kan du læse, hvordan du sletter din konto permanent.

Hvis du ikke ønsker at slette din profil, men i stedet gerne vil beskytte dit privatliv, kan du sikre dine oplysninger på Facebook ved hjælp af dine indstillinger. Her viser vi hvordan.

> Lige nu kan du sikre dig strøm på din smartphone med to numre af Komputer for alle samt en powerbank i lækkert design leveret til døren for kun 59,50 kroner - du sparer 407 kroner. Læs mere her.

Måske er du interesseret i ...