nyheder/facebook-logo_145.jpg

Facebook indrømmer fejl

På få dage har over 108.000 Facebook-brugere i protest meldt sig ind i gruppen "People Against the new Terms of Service", fordi Facebook tog ejerskab på alt uploadet materiale. Nu trækker Facebook ændringerne tilbage. Det er en stor sejr for brugerne.

18. februar 2009

For et par uger siden reviderede Facebook deres "Terms of use", og det betød, at når du lagde billeder på din profil i FaceBook, så overgav du rettighederne til FaceBook. Selvom du slettede din profil, ville Facebook beholde rettigheder til alt indholdet på din side. Der har siden været så store protester, at Facebook trækker ændringerne tilbage og vender tilbage til den tidligere "Terms of use".

Facebook har tydeligvis mærket, at mange har slettet deres profil, for på den side hvor man deaktiverer sin profil, får man nu en meddelelse om, at ændringer i "Terms of use" var en fejl, der nu er blevet rettet.

I det Officielle svar fra Facebooks Talsmands BARRY Schnitt, hedder det:

"Det var aldrig vores hensigt at forvirre folk, eller gøre dem bange i forbindelse med deling af filer på Facebook. Jeg vil sige meget klart, at Facebook ikke vil, og heller ikke nogensinde, har hævdet ejerskab over folks indhold. Dit indhold tilhører dig."

Måske er du interesseret i ...