Kickstarter logo

Få dine ideer finansieret på nettet

Hjemmesiden Kickstarter.com er netop blevet lanceret med dansk indhold. Så har du mulighed for at finansiere dine gode ideer, hvis folk kan lide dem.

30. oktober 2014

Kickstarter.com er en hjemmeside, hvor du kan finansiere dine ideer igennem crowdfunding, på dansk gruppefinansiering. Det betyder, at du ligger din ide eller opfindelse ud på hjemmesiden sammen med det beløb, der er målet. Så kan folk, der er interesserede i den, støtte den med et større eller mindre beløb.

Hvis du støtter med et beløb, kan du få en lille gave eller førsteret til produktet, hvis det kommer i produktion. Hvis der ikke bliver indbetalt nok til at nå målet, får alle deres penge tilbage.

Hjemmesiden blev lanceret i 2009 og har igennem mange år været den største og mest populære crowdfunding-hjemmeside. En lang række betydelige projekter er blevet finansieret gennem Kickstarter, blandt andet smarturet Pebble og Neil Youngs musikafspiller PonoPlayer.

Og nu er der altså åbnet for danske projekter. Og selvom det ikke er lang tid siden lanceringen, kan du allerede nu gå ind se en masse spændende og smarte opfindelser. Bland andet en dispenser til husholdningsfilm, en stol du kan have i lommen og mange flere.

Hvis du selv har en genial ide, skal du bare oprette dig som bruger og lave en beskrivelse af din ide. Derefter er det bare at håbe på, at andre mennesker også synes ideen er værd at lægge penge i.

Måske er du interesseret i ...