euro

Få EM-kampene i kalenderen

Her er et smart trick til at tilføje samtlige EM-kampe til din Google Kalender. Og vi har også fundet en kampoversigt, som du kan skrive ud.

Nå ja, Danmark kom ikke med, men når først fløjten lyder til åbningskampen den 10. juni, sidder vi nok alligevel klistret til skærmen. EM i Frankrig byder på i alt 51 spændende opgør, og vil du sikre dig, at du ikke går glip af dit favoritholds kampe, kan du tilføje dem til din kalender. I hvert fald hvis du har en Google-konto.

1 Gå i Google Kalender. I venstre side klikker du på den lille pil ud for "Andre kalendere". Vælg "Tilføj via webadresse".

2 Højreklik på følgende link, vælg "kopier linkadresse" og sæt linkadressen ind i feltet: https://www.google.com/calendar/ical/mesnerlyons.com_1cekr7hg3lln0494sq5n6c4fe4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

3 Klik på "Tilføj Kalender"

4 Nu dukker kalenderen "Euro 2016" op i oversigten over kalendere til venstre. Bruger du også Googles Kalender-app, får du desuden notifikationer om kampene på telefonen. Måske foretrækker du at få en smart kampkalender til at skrive ud og hænge op på køleskabet, så du kan tilføje resultaterne efterhånden? Det kan vi også hjælpe med. Vi anbefaler denne kalender til formålet. Klik blot på billedet, og det hentes ned på din pc, hvorefter du kan skrive det ud.

Måske er du interesseret i ...