Mails_komdk_142012

Få mere plads i indbakken

En meget stor del af pladsen i din indbakke er sikkert optaget af relativt få og tunge e-mails. Men med et par enkle skridt kan du finde og fjerne dem, så du får mere plads i indbakken.

17. september 2012

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan du får mere plads i indbakken.

De fleste mailtjenester tilbyder en stor, men desværre ikke ubegrænset, mængde plads til dine emails, og en fuld indbakke kan forhindre dig i at modtage nye mails. Uden at du opdager det, kan e-mails stå i kø til indbakken. Det er måske ikke verdens undergang at gå glip af et nyhedsbrev fra den lokale landbrugsforretning, men hvis det er en personlig besked fra et familiemedlem, er det ærgerligt at gå glip af. Bruger du et e-mail-program på din computer, gemmes dine mails på pc’ens harddisk, hvor der er langt mere plads, men det kan stadig betale sig at rydde op i bunkerne. Det gør nemlig mailprogrammet hurtigere i daglig brug.

Det er det store indbakkefyld, der virkelig batter under en oprydning, og derfor går vi på jagt efter de store e-mails på de følgende sider.

Men alle e-mail-programmer og -tjenester er forskellige, og derfor gennemgår vi metoderne til at finde de store e-mails hos de mest populære e-mail-tjenester på markedet. Følg med i artiklen her, og få pladsen tilbage i indbakken – nemt og hurtigt.

Måske er du interesseret i ...