Advarsel

273,3 millioner mail-konti hacket

I weekenden blev det offentliggjort, at 273,3 millioner e-mail-konti var blevet hacket. Se her, hvilke det drejer sig om.

Nyhedstjenesten Reuters kunne i weekenden afsløre, at russiske hackere handlede med oplysninger taget fra 273,3 millioner e-mail-kontoer – inklusive Gmail, Yahoo Mail og Hotmail.

Ifølge Reuters var den største mængde af lækkede mail-konti dog fra den største russiske mail-tjeneste Mail.ru, hvorfra hele 57 millioner kontoer fremgik af listen over oplysninger.

Gmail, Yahoo og Hotmail er hacket Der blev også hacket 40 millioner Yahoo-konti, 33 millioner Hotmail-konti og 24 millioner Gmail-konti.

Både Yahoo, Gmail og Mail.ru har dog siden været ude at dementere, hvor farlig lækagen er: Ifølge Gmail og Mail.ru er store dele af oplysningerne på listen det pureste opspind, og Yahoo nægter at de er blevet hacket.

Sådan sikrer du din mail mod hacking Meget tyder altså på, at faren ikke var så stor som først antaget, men ikke desto mindre er det stadig en fordel at ændre dit kodeord – bare for en sikkerheds skyld.

Vil du være sikker på, at dit kodeord er sikkert, kan du få nogle gode råd > HER

Måske er du interesseret i ...