Dropbox logo

Dropbox udvider med nye programmer

Det populære online-drev, Dropbox, udvider nu butikken med e-mail-, foto- og forretningsprogrammer.

22. april 2014

Den internetbaserede filopbevaringstjeneste Dropbox, har lanceret tre nye programmer: En e-mailtjeneste, et fotoprogram og en forretningsversion. Den største nyhed er forretningsversionen, der gør det nemmere at bruge din Dropbox-konto på dit arbejde, blandt andet ved at oprette grupper og adskille private filer og arbejdsrelaterede filer.

Dropbox har også gang i et projekt kaldet ”harmony”, der gør det muligt i Microsoft Office, at se hvem der er inde og redigere et dokument, skrive i det samme dokument og skrive beskeder til hinanden. På den måde er du sikker på, at du altid arbejder med den seneste version af dokumentet.

Det nye fotoprogram hedder ”carousel”, der betyder karrusel. Programmet kan hentes til din smartphone eller tablet og samler alle dine fotos, og gør det overskueligt at bladre rundt i dem. Samtidig sikkerhedskopieres de automatisk til Dropbox.

Til sidst er e-mailprogrammet, med det enkle navn Mailbox, blevet tilgængelig på Android-telefoner. Det blev opkøbt af Dropbox i 2013 og er et mailprogram, der er optimeret til berøringsfølsomme skærme, med et vælg af berøringsfunktioner.

Dropbox har på nuværende tidspunkt omkring 275 millioner brugere verden over, mod 200 millioner sidste år. Med de nye tilføjelser skærper Dropbox konkurrencen mod blandt andet Google Drev og Microsofts OneDrive.

Måske er du interesseret i ...