nyheder/windows_live.jpg

Brug Hotmail uden internetadgang

Nu kan du bruge din Windows Hotmail, selvom du er langt fra internettet. Ny software fra Microsoft kopierer e-mails og kontaktoplysninger til din computer, så du kan læse dem, når du er på farten.

20. november 2007

Normalt skal du have adgang til internettet, hvis du vil læse e-mails i din Hotmail-postkasse. Det skyldes, at postkassen og indholdet ligger på Microsofts server. Men tager du i sommerhus, sidder i bilen eller toget, hvor der ikke er netforbindelse, er du pludselig afskåret fra at læse den vigtige mail eller finde telefonnummeret på en af dine kontakter.

Med Windows Live Mail får Hotmail-brugere nu adgang til indholdet i deres postkasser både når de er on- og offline. Hver gang computeren har internetforbindelse synkroniseres Hotmail på nettet og Live Mail på pc’en automatisk, så mails aldrig går tabt eller kun findes et af stederne. Live Mail giver også mulighed for at skrive og redigere e-mails, der så bliver afsendt, når computeren igen kommer på nettet.

Live Mail er en del af Microsofts nye Windows Live Suite, der er en gratis online pakke, som samler tjenester fra Hotmail til Messenger i én integreret løsning. Pakken indeholder også en række nye programmer til bl.a. at chatte, blogge og dele billeder med familien.

Måske er du interesseret i ...