SpartanWebNote

Prøv Windows 10's nye browser

Internet Explorers afløser, Project Spartan, kan nu prøves i udviklerudgaven af Windows 10.

Når Windows 10 kommer på gaden i løbet af sommeren, vil vi alle stifte bekendtskab med den nye browser Project Spartan, men visse brugere kan allerede prøve den nye browser i dag.

Med udviklerversionen af Windows 10, kaldet ”Windows 10 Technical Preview”, har erfarne brugere mulighed for at prøve nye funktioner i Windows 10, før de er helt gennemtestet og klar til at blive udgivet til offentligheden. I den seneste opdatering, der netop er udkommet, er den nye browser blevet tilføjet.

En af Project Spartans nye funktioner giver dig mulighed for at skrive, tegne og tage noter direkte på an hvilken som helst hjemmeside. Funktionen hedder ”Web Note” og med den kan du også gemme eller dele dine noter.

Desuden er der en indbygget læsefunktion, der lukker af for forstyrrende elementer og tilpasser teksten til din skærm, så du bedre kan fokusere på at læse.

Project Spartan erstatter Internet Explorer fra og med Windows 10, og er en helt igennem ny browser, der stadig er under udvikling. Faktisk arbejdes der også stadig på et navn til browseren, da ”Project Spartan” kun er et kodenavn.

Windows 10 udsendes i det meste af verden, inklusiv Danmark, i løbet af sommeren. Vi har oprettet en side, hvor du løbende kan blive opdateret med nyheder og informationer om Windows 10. Stjernemarkér (bookmark) siden herunder, så du altid kan finde den igen:

Hold styr på alt det nye om Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...