Firefox Hello

Gratis video-chat i din browser

I fremtiden kan du bruge video-chat direkte fra din browser helt uden, at du er tilmeldt eller har installeret noget. Det er ideen bag Firefox Hello, som den nye funktion hedder. Firefox Hello gør det muligt for dig at videochattte med andre, uanset hvilken browser de bruger, bare den er understøttet af WebRTC. Det er både Firefox, Google Chrome og Opera-browseren. Det fungerer ved, at du opretter et link til chatten, som du så sender til den, du vil chatte med. Hvis du vil slippe for dette kan du tilmelde dig som Firefox-bruger, oprette forbindelse med et klik.

20. oktober 2014

I fremtiden kan du bruge video-chat direkte fra din browser helt uden, at du er tilmeldt eller har installeret noget. Det er ideen bag Firefox Hello, som den nye funktion hedder. Firefox Hello gør det muligt for dig at videochattte med andre, uanset hvilken browser de bruger, bare den er understøttet af WebRTC. Det er både Firefox, Google Chrome og Opera-browseren.

Det fungerer ved, at du opretter et link til chatten, som du så sender til den, du vil chatte med. Hvis du vil slippe for dette kan du tilmelde dig som Firefox-bruger, oprette forbindelse med et klik.

Når funktionen bliver gjort tilgængelig for alle, kan det blive en stor trussel mod etablerede tjenester som fx Microsofts Skype.

Måske er du interesseret i ...