Hurtigere_komdk_122012

Få en hurtigere browser

Ideen med værktøjslinjer er god, men udførelsen er ofte dårlig. Du bliver afbrudt og forstyrret, når du surfer, og ofte er det bedst helt at slippe af med de irriterende værktøjslinjer.

11. august 2012

I artiklen kan du læse meget mere om, hvordan du optimerer din browser.

En værktøjslinje har typisk form af en vandret bjælke, som er placeret øverst i browservinduet. Den består af knapper og menupunkter, der ideelt set skulle give dig en hjælpende hånd, når du surfer. Men ofte sker der det stik modsatte, nemlig at du bliver modarbejdet i dine bestræbelser på hurtigst muligt at fi nde det, du ønsker.

For få år siden kunne du her i bladet læse en test af værktøjslinjer, hvor vi vurderede, hvilke der var de mest nyttige. Siden er vores omtale af værktøjslinjer blevet stadig mere kritisk.

I denne artikel præsenterer vi fire af de mest udbredte værktøjslinjer – af svingende kvalitet. Vi giver eksempler på deres unoder – og fordele, for dem er der også nogle af. Og så giver vi dig naturligvis en vejledning til at fjerne dem helt og holdent fra computeren, så du igen kan surfe frit på nettet.

Måske er du interesseret i ...