Edge

Edge-browser klar til udvidelser

Bruger du udvidelser og tilføjelser i din browser, når du surfer på nettet? Så er der snart en grund til, at prøve Microsofts Edge-browser igen. Meget tyder nemlig på, at udvidelser til Edge-browseren er lige om hjørnet.

15. marts 2016

Microsoft introducerede Edge-browseren sammen med Windows 10 for snart et år siden, men browseren har haft svært ved, at slå rigtigt igennem. Mange har vurderet at manglen på udvidelser er en af de store årsager til, at browseren sakker bagud – men det sker der måske noget ved nu!

Nyhedssiden mspoweruser.com opdagede i går en butiksside for Windows Insider-brugere, der tester nye versioner af Windows 10. Siden afslørede, at Microsoft allerede er godt i gang med at klargøre nogle af de populære udvidelser til deres nye browser.

Kort tid efter, at mspoweruser.com havde afsløret siden, fjernede Microsoft siden fra nettet igen. Inden da havde nyhedssiden dog taget billeder af hjemmesiden, der afslører, at i hvert fald tre udvidelser er ved at være klar.

De udvidelser, Microsoft umiddelbart havde lagt klar, var oversættelsesmaskinen Microsoft Translator, programmet Mouse Gestures, der gør det muligt at bruge små bevægelser med musen til at styre din browsning og Reddit Enhancement Suite, der udvider dine muligheder på hjemmesiden Reddit.

Vil du prøve Microsoft Edge, når den får udvidelser?

Måske er du interesseret i ...