chrome logo

Prøv ny superbrowser

Nu kan du testkøre Googles 64-bit version af Chrome, der både skulle være 25 procent hurtigere, meget mere sikker, og mere stabil end 32-bit versionen.

Hvad siger du til en browser, der er forbedret på alle punkter? Sådan en kan du prøve nu, for Google har netop lanceret testversioner af deres Chrome-browser, specielt beregnet til systemer, der kører 64-bit i stedet for 32-bit.

Nu til dags kører de fleste computere med 64-bit, der bruger computerens hukommelse mere effektivt, så du fx kan have flere programmer åbne samtidigt, uden at pc’en bliver langsom. Googles nye Chrome-version, udnytter dette og kan køre programmer over internettet meget hurtigere. Der er også halv så stor risiko, for at den bryder sammen ved indlæsning af hjemmesider, i forhold til 32-bit versionen.

Chrome 64-bit er stadig i gang med at blive testet og kan derfor godt have nogen fejl. Du kan prøve browseren på Googles hjemmeside, i en speciel version kaldet ”Canary”, der installeres, som et selvstændigt program, du kan teste. Browseren virker kun med Windows 7 eller 8.

I Komputer for alles seneste browser-test vandt Google Chrome foran Mozillas Firefox og Internet Explorer. Derfor er det vores bud på den bedste internetbrowser i øjeblikket.

Måske er du interesseret i ...