Gem hjemmesider med WebSatchel

Nu kan du arkivere  hjemmesider med et smart nyt værktøj kaldet WebSatchel.

© Shutterstock

Arkivér nemt hele internettet på din computer

Hver eneste dag forsvinder hjemmesider eller indholdet på siderne, men nu kan du gemme alt fra artikler til madopskrifter med en smart tilføjelse til din browser.

27. november 2018 af Mathias Alsted Lund Flinck

Bogmærker er en af browserens mange geniale funktioner, og det er en nem måde at huske hjemmesider, som du tidligere har besøgt. 

Funktionen har dog særligt én svaghed: Den kompenserer ikke for, hvis hjemmesiden lukker, eller sidens indhold bliver ændret.

Dét kan du dog klare med et smart program til browserne Chrome, Firefox og Edge. 

Der er tale om en tilføjelse kaldet WebSatchel, hvor du kan gemme en hjemmeside i sin nuværende form ned på din computer. 

> Læs også: Sådan laver du bogmærker i Google Chrome

Gem let hjemmesider i oprindelig form

Værktøjet WebSatchel er ganske simpelt at bruge. Du skal blot installere tilføjelsen til din browser via linket herunder, og så dukker der et ikon med en grøn taske op i toppen af din browser.

Når du besøger en hjemmeside, du gerne vil gemme, klikker du blot på den grønne taske ved browserens adressefelt, skriver en række nøgleord, som du vil kunne finde siden på igen og trykker på Save Page

Siden bliver derefter gemt, og du kan genbesøge den i hjemmesidens oprindelige form, når du har lyst fra WebSatchel. 

Hent browsertilføjelsen Websatchel:

Sådan kommer du igang med WebSatchel

WebSatchel er umiddelbart gratis at bruge, når du har oprettet en bruger på tjenesten. 

Din profil gemmer dine sider, så du kan logge ind fra andre computere og finde de sider, som du i tidens løb har gemt. 

Den gratis profil har dog enkelte begrænsninger. Du kan nemlig kun gemme tre sider om dagen, og så råder du over 1 GB lagerplads, mens du for cirka 50 kroner (7,99 USD) om måneden kan gemme et ubegrænset antal sider om dagen og får 100 GB lagerplads.

Få flere tips og tricks med Komputer for alle

I magasinet Komputer for alle giver vi dig i hvert nummer grundige guider til gode programmer og tilføjelser, som gør dit arbejde på din pc og din færden på internettet bedre og mere effektivt. 

Du har også adgang til Fordelszonen på vores hjemmeside, hvor du finder 300 sikre og gennemtestede programmer med tilhørende trin-for-trin-guider, så du let kan installere dem og komme i gang. 

Du kan prøve Komputer for alle med en lækker gave for 59,50 kroner. Se de spændende gaver her. 

Du kan også give et abonnement til en ven i julegave. Gavekortet findes i flere prisklasser, og det tager kun et øjeblik at bestille. Se meget mere her. 

Måske er du interesseret i ...