nyheder/logitech_quickcam.jpg

Få skarpere billeder under videosamtalen

Ny forbedret software fra Skype og bedre optik i webkameraet fra Logitech giver skarpere billeder til videosamtalen på internettet.

6. november 2007

Nu kan du slippe for hakkede billeder og bevægelser i slowmotion under videosamtalen. Et samarbejde mellem udbyderen af internettelefoni Skype og producenten af webkameraer Logitech har nemlig kastet ny software af sig, der udnytter Logitechs nyeste webkameraer bedre og giver op til fire gange skarpere billeder via internetforbindelsen.

Logitech og Skype kalder kvalitetsforbedringen for High Quality Video, og den nye software giver billeder i en opløsning på 640x480 pixel med 30 billeder pr. sekund. Standardopløsningen ligger til sammenligning ellers på 320x240 pixel og 15 billeder pr. sekund. Selvom webkameraer i et godt stykke tid har tilbudt højere opløsning, sætter programsoftwaren og internetforbindelsens hastighed begrænsninger for billedkvaliteten. Det roder den nye software nu bod på.

For at opnå High Quality Video skal du bruge Skype til internettelefoni og have et af Logitechs tre nyere webkameraer. Du skal også hente nye versioner af Skypes og Logitechs software, have en dual core-processor i computeren og bruge en internetforbindelse med en såkaldt upload hastighed på minimum 384 kb pr. sekund. Uploadhastigheden er den hastighed, din internetforbindelse sender data fra computeren til internettet med.

Måske er du interesseret i ...