Sådan konverterer du hurtigt videofiler med Format Factory

Konverter mellem mange videoformater med et let og sikkert program.

Konverter video nemt og hurtigt med gratis program

Her er et glimrende program, som både er gratis, på dansk og giver dig alle de filformater, du kan drømme om. Brug dette program, og kun dette program til at konvertere videofiler til alle formål.

10. januar 2018 af Steffen Nielsen

Videokonvertering er en jungle. Der et væld af formater, og chancen for, at den fil du ligger inde med, kan afspilles på din enhed, er ikke så stor endda. 

Du har brug for et program, som kan konvertere video mellem de mange formater.

Men konverteringsprogrammer er om muligt en endnu tættere jungle. For mange videokonvertere, du finder ved en Google-søgning på nettet, er spækket med ekstra installationer af ulødige programmer, samt i flere tilfælde også reel malware.

God og sikker videokonverter

Vi kan imidlertid anbefale dig et glimrende program til at konvertere video. Det giver dig alle de filformater, du kan drømme om - og så er det gratis for abonnenter på Komputer for alle.

Format Factory giver dig mulighed for at konvertere til de 13 mest gængse video-formater som fx MP3, MP4, AVI og MOV til pc samt en stribe formater til mobile enheder. 

Programmet kan udover at konvertere video også konvertere både lyd- og billedfiler.

Format Factory video konverter

Med videokonverterent Format Factory kan du let ændre videoformater til fx. MP4, AVI eller andet.

Format Factory ligger i Komputer for Alles Fordelszone, det er på dansk og det er let at bruge.

 Når du installerer videokonverteren, skal du huske at fjerne fluebenet i første vindue i installationen, så du ikke får installeret ekstra elementer. 

Hent programmet her i Fordelszonen.

Som abonnent på Komputer for Alle får du adgang til Fordelszonen med over 300 sikre og gennemtestede programmer, så du altid er opdateret og sikret mod it-trusler.

Nu kan du nyde bedre lyd ved din pc – uden at forstyrre resten af familien.
Lige nu får du høretelefoner med 2 numre af Komputer for alle samt e-bogen “Alt om streaming” for kun 59,50 kroner + porto. Du sparer 407 kroner. Se tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...