genveje_komdk_032015

De bedste? genveje til Windows 8

Hver ny udgave af Windows bringer nye smarte genveje med sig. Her får du en oversigt over alle de bedste genveje til Windows 8 og til den nye store 8.1-opdatering – og så genopfrisker vi også et par gamle kendinge.

Hvis du bruger en bestemt funktion på pc'en meget, så er det en fordel at kende genvejen til den – for et par tastetryk kan spare dig for en masse klik med musen. Dette gælder især for Windows 8, der på godt og ondt har delt Windows-brugerfladen i to separate dele: På den ene side har du Windows Skrivebord, som du kender det, og på den anden side har du den nye startskærm, der nu udgør en selvstændig del. Er du vant til at arbejde på Skrivebordet, er der pludselig en række funktioner, der nu synes endnu flere klik væk, og så er genveje blevet en endnu større hjælp.

Vi gennemgår en række af de bedste nye genveje, og genopfrisker en håndfuld, som også var med i tidligere udgaver af Windows, men som nu er blevet endnu mere nyttige. For nylig kom den store Windows 8-opdatering til 8.1, som bragte en række nye funktioner med sig. Blandt andet kom Start-knappen tilbage (dog uden den gamle funktionalitet), og der kom også nye genveje. Uanset om du har haft Windows 8 længe eller er helt ny på styresystemet, så er vi sikre på, at du vil finde nyttige genveje her.

Måske er du interesseret i ...