CES2016-Samsung1

Sidste nyt fra Samsung

CES 2016: Med et kæmpestort lysshow og dramatisk bulder og brag, afholdtes Samsungs stort anlagte pressemøde på hotel Mandalay Bay i Las Vegas natten til i dag – og der var masser af spændende nyt!

6. januar 2016

Samsung udvikler et hav af forskellige produkter, og der var både nye vaskemaskiner, køleskabe, højttalere og forskellige partnerskaber med andre producenter, som vil gøre livet nemmere og sjovere for os alle sammen. Men det der var mest interessant, set igennem Komputer-brillerne, var deres nyeste Smart-TV, nye designs af Samsung Gear S2 Classic og en lovende hybrid-pc.

Nye fjernsyn med superhøj opløsning En af de første og største nyheder, der blev præsenteret, var en ny serie såkaldte SUHD-tv. Store og buede luksusfladskærme i fire forskellige størrelser fra 49- og helt op til 88-tommer med den høje 4K-opløsning. Men det mest interessante ved skærmene var faktisk den nye og opdaterede Smart-TV-funktion, som nu fuldautomatisk kan genkende de forskellige enheder, man tilslutter fjernsynet, fx Xbox, Playstation eller tv-boksen fra TDC – på det helt lavpraktiske plan, lover Samsung, at du nu kan styre fjernsynet og alle de enheder, som er tilsluttet, med den samme fjernbetjening. Af hjertet tak!

Guld- og platinbelagte Smart-ure Samsung lancerede i efteråret de smarte armbåndsure Gear S2 og Gear S2 Classic. Og på pressemødet lancerede de så to nye luksusdesigns af Classic-udgaven: En guldbelagt og en platinbelagt udgave. Begge ure vil kunne købes fra februar og koster 3.999 kroner stykket.

Hybrid-pc med Windows 10 Er du til luksus-tablets eller – ultrabooks, de helt flade og tynde bærbare, så tag et kig på Samsungs nye Galaxy TabPro S. Den har en knivskarp AMOLED-skærm på hele 12-tommer med en opløsning på 2160 x 1440 pixels, altså trinnet over Full HD, og så kører den Windows 10. Samsung fortæller desuden, at den kan lades fuldt op på 2,5 timer, og derefter holder batteri til 10,5 timers brug.

Måske er du interesseret i ...