2013_komdk_012013

Så vildt bliver 2013

Du går et fantastisk år i møde med masser af spændende ny teknik, gratistjenester og programmer, som gør dit computerliv både og nemmere. Her er højdepunkterne.

Seks gange hurtigere trådløst netværk, monsterhøje skærmopløsninger og mobiltelefoner, som du kan forbinde med højttalerne ved blot at lade dem røre hinanden. Dette er blot nogle ganske få af de mange store nyheder, du har at se frem til i det nye år.

Og det bliver endnu vildere. Der er nemlig en flodbølge på vej med smarte tavle-pc’er, der er så stærke, at de rent faktisk kan erstatte din gamle computer. Men det er ikke bare teknik det hele. I takt med at vi får flere dimser som for eksempel smartphones og tavle-pc’er, stiger også det jordnære behov for at udveksle filer smidigt imellem dem. I 2013 udviskes grænserne mellem din computers lokale harddisk og internettet yderligere med fine gratistjenester, hvor du kan gemme og dele dine private filer på en nem og simpel måde.

I denne artikel handler det ikke om eksotiske og fjerne fremtidsdrømme som flyvende biler, intelligente computere og køleskabe, der selv smører madpakkerne. Vi koncentrerer os udelukkende om, hvad der reelt kommer til at ske i det nye år. Læs med her og se, hvilke milepæle du møder på din vej igennem år 2013.

Måske er du interesseret i ...