Collage_komdk_072014

Superflotte collager af dine billeder

Med et nyt, smart program kan du lave flotte collager af dine bedste pletskud. Resultatet kan du skrive ud på din printer og hænge op på væggen eller forære væk i gave. Her viser vi, hvor nemt det er.

2. juli 2014

Programmet Collagerator, der kan lave flotte collager af dine digitale billeder, er nemt og intuitivt at anvende. Vælg blot dine billeder og en skabelon, justér eventuelt en anelse på resultatet, og så er du færdig. Den færdige collage er lige til at sende eller printe.

Det gode ved Collagerator er med andre ord, at du ikke skal tage stilling til en hel masse undervejs. Du kan have en fin og færdig collage på kun fem museklik.

Selv om det hele dermed kan gøres ganske let og overskueligt, så viser vi dig også, hvordan du kan drage nytte af programmets mange tilpasningsmuligheder, hvor du virkelig kan være kreativ.

I Collagerator kan du nemlig tilpasse, præcis hvor hvert billede i collagen skal placeres, så resultatet fx passer perfekt til din væg i stuen – eller så alle dine billeder vises i kronologisk rækkefølge.

Du kan desværre ikke udskrive dine færdige collager direkte fra programmet, men det kan gemme i en række billedformater, som du så kan udskrive i fx Word.

Måske er du interesseret i ...