Konkurrence: Vind smart scanner fra Brother

Med årets sidste advents-præmie går det nemt og hurtigt at scanne dokumenter, kort og billeder.

20. december 2019 af Benjamin Creative for Brother

Hver søndag i december åbner vi en ny låge i adventskalenderen her på Komputer.dk, hvor du kan vinde flotte præmier fra Brother.

Om præmien 4. søndag i advent

Brother DS-820W er en lille og praktisk scanner, der gør scanning, deling og organisering af dine dokumenter let og ubesværet.

Tilslut scanneren til din computer via USB-kabel, og installér softwaren, så kan du hurtigt få scannet dine dokumenter. Der er trådløst netkort, så du kan scanne via wi-fi, og det er muligt at anvende batteri som strømforsyning. Med DS-820W er det også muligt at scanne direkte til et SD-kort.

Scanneren vejer kun 440 gram og har en scannehastighed på op til 7,5 sider i minuttet. DS-820W kan scanne et stort udvalg af medier, herunder papir, pap, fotografier og plastikkort. Den kan også scanne til søgbar PDF, TIFF, JPEG, OCR m.fl.

Vejl. pris inkl. moms kr. 1.624,-

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte besvarelser. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications og Brother Nordic og løber fra fredag den 20. december 2019 til og med torsdag den 2. januar 2019. Vinderen får direkte besked på e-mail. Præmien har en værdi af 1.624 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens kontaktinformationer vil blive videregivet til Brother Nordic, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]


Hvor meget vejer scanneren?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...