Konkurrence: Vind lækker printer til hjemmet eller det lille kontor

Vind i anledning af 1. søndag i advent denne alsidige printer fra Brother, der også har kopi, scan og fax.

30. november 2019 af Benjamin Creative for Brother

Hver søndag i december åbner vi en ny låge i adventskalenderen her på Komputer.dk, hvor du kan vinde flotte præmier fra Brother.

Om præmien 1. søndag i advent

Brother MFC-J497DW med print, scan, fax og kopi er den ideelle printer til hjemmet eller det lille kontor.

Du kan printe på begge sider af papiret (dobbeltsidet print), så du kan spare på papirforbruget. Printeren har trådløst netkort og et brugervenligt 4,5 cm LCD-display for nem betjening.

Med de indbyggede forbindelsesmuligheder er det nemt og hurtigt at printe fra flere mobile enheder enten via AirPrint eller via Brothers gratis iPrint&Scan-app.

Papirskuffen kan rumme op til 100 ark og den automatiske dokumentføder op til 20 ark kan bruges ved f.eks. scanning af flersidede dokumenter.

Vejl. pris inkl. moms kr. 899,-

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte besvarelser. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications og Brother Nordic og løber fra fredag den 29. november 2019 til og med mandag den 2. december 2019. Vinderen får direkte besked på e-mail. Præmien har en værdi af 899 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens kontaktinformationer vil blive videregivet til Brother Nordic, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]


Hvad hedder Brothers print-app?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...