Konkurrence: Vind en smart og kompakt labelprinter

Deltag i vores adventskonkurrence, og bliv den heldige vinder af en labelprinter, du kan udfolde din kreativitet med.

6. december 2019 af Benjamin Creative for Brother

Hver søndag i december åbner vi en ny låge i adventskalenderen her på Komputer.dk, hvor du kan vinde flotte præmier fra Brother.

Om præmien 2. søndag i advent

Brother CUBE (PT-P300BT) labelprinter gør det nemt at sætte dit eget præg på f.eks. gaveindpakning og kreative projekter, eller når du bare gerne vil holde orden på dine opbevaringskasser i skabene eller krydderiglassene i køkkenet.

CUBE forbindes med familiens smartphones og tablets via Bluetooth. Redigering af labels sker via Brothers gratis P-touch Design&Print app, der kan downloades til iOS og Android.

Du kan udskrive labels i bredderne 3.5, 6, 9 og 12 mm, så der er mange muligheder, og det er let at finde både en farve og en størrelse, der passer. Sæt også tekst på satinbånd i 12 mm bredde, som du kan bruge til f.eks. gaveindpakning eller når julekuglerne skal hænges på træet.

Vælg blandt mere end 1000 symboler og emojis, 23 fonte og 61 rammer sammen med din tekst. Med labelprinteren følger tre tape/satinbånd til en værdi af 103 kr. pr stk.

Vejl. pris inkl. moms kr. 499,-

Tape: Vejl. pris inkl. moms kr. 103,- pr. stk.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte besvarelser. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications og Brother Nordic og løber fra fredag den 6. december 2019 til og med mandag den 9. december 2019. Vinderen får direkte besked på e-mail. Præmien har en værdi inkl. moms af i alt, inkl. tape/satinbånd, 808,- kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens kontaktinformationer vil blive videregivet til Brother Nordic, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]


Hvor mange symboler og emojis kan du vælge mellem på Brother CUBE?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Komputer for alles nyhedsbrev med nyttige artikler samt markedsføring om Komputer for alle via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket. Læs mere

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...