stavefejl_komdk_172011

Slip for stavefejl

Brug stavekontrol, autokorrektur og synonymordbog, når du skriver.

29. november 2012

Stave- og grammatikkontrollen hjælper dig med at finde de uundgåelige stave- og slåfejl i Words dokumenter. Vi viser, hvordan du bruger stavekontrol, autokorrektur og synonymordbogen, som hjælper dig med at finde passende alternativer til ordvalget i dit dokument.

Tjek dokumentet med stavekontrollen Word sætter løbende røde og grønne streger under fejl. Rød indikerer en stavefejl, mens grøn betyder grammatikfejl. Du kan rette dine fejl, efterhånden som du bliver opmærksom på dem, eller kontrollere hele teksten på én gang med stavekontrollen.

Autokorrektur fanger fejlene Funktionen Autokorrektur retter slåfejl, mens du skriver, og kan også omsætte bestemte tastetryk til tegn, symboler eller enkle grafiske elementer. Få tjek på indstillingerne i Autokorrektur, og bestem selv, hvor meget den skal blande sig i dit arbejde.

Oversæt en tekst Word har to funktioner til at oversætte en tekst til et andet sprog – den ene oversætter et helt dokument og viser resultatet i din internetbrowser. Den anden oversætter markeret tekst direkte i Word.

Måske er du interesseret i ...