windows_komfi_152012

Stor guide til Windows 8

Du har aldrig prøvet noget lignende! Windows 8 bugner af nyheder og er markant anderledes end sine forgængere. Det er hurtigere, nemmere og smartere, men kræver en god forklaring - den får du her.

9. oktober 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan Windows 8 fungerer.

Tre år efter at Windows 7 så dagens lys, er Microsoft nu klar med efterfølgeren. Og her er ikke tale om en sædvanlig opdatering, hvor det bare er udseendet og noget underliggende teknik, der har fået en diskret og halvt usynlig overhaling. Windows 8 har nemlig fået den helt store tur og er nyt på stort set alle områder.

Det nye Windows er skabt til at køre på både computere, tavle-pc’er og smartphones. Derfor er den grafiske brugerflade designet, så den ikke kræver en stor og stærk computer og ydermere kan betjenes med en fingerspids på en lille berøringsfølsom skærm. Vi havde frygtet, at den nye berøringsvenlige brugerflade ville gøre det besværligere at styre med mus og tastatur, men det er rent faktisk blevet nemmere. Der er endda kommet flere nyskabende funktioner til lige netop musen og tastaturet, som eksempelvis den geniale søgemaskine, vi kommer nærmere ind på i denne artikel.

Måske er du interesseret i ...