fart_komdk_092013

Mere fart på Windows

Vi giver dig de mest effektive tips og tricks til at sætte skub i en langsom computer – uanset om du bruger Windows XP, Vista , 7 eller 8.

Uanset om du bruger Windows XP, Vista, 7 eller 8, så sløves din pc efterhånden ned fra den dag du køber den. Men du behøver faktisk ikke gå til yderligheder for at få den oprindelige hastighed tilbage. Der findes en lang række indbyggede værktøjer i alle udgaver af Windows, som kan hjælpe dig til højere hastighed, og derudover kan du bruge nogle smarte gratis værktøjer til at sætte farten yderligere i vejret.

Har du en bærbar pc, så har du sikkert bemærket, at den kører med kraftigt nedsat hastighed, når du arbejder på batteri. For at spare på strømmen er Windows som standard indstillet til at sætte din pc’s processor ned på 70 procents kapacitet, når du ikke er i nærheden af en stikkontakt. I Strømstyring i Kontrolpanel kan du dog ændre indstillingerne, så CPU’en altid arbejder på 100 procent.

I artiklen her viser vi, hvordan du indstiller Windows til at bruge alle processorens kræfter, ligesom du kan læse alle vores andre tips til at sætte farten på din pc i vejret.

Måske er du interesseret i ...