Uundværlige komdk 072015

Her får du de 8 bedste apps til Windows 8

Her får du otte nyttige apps til Windows 8 samt tips til at bruge dem. Du får også tips til at hente apps samt et smart trick, der lader dig åbne apps fra skrivebordet.

Langt de fleste, der har fået den nyeste udgave af Windows, foretrækker at bruge det gammelkendte skrivebord fremfor den nye startmenu med alle fliserne. Derfor gjorde Microsoft det med Windows 8.1 muligt at springe startskærmen helt over. Derfor kan det godt være, at man stort set aldrig ser startskærmens mange fliser. Og det er lidt synd. For de aktive fliser, hvor man fx kan se vejret eller antallet af nye mails uden at skulle starte programmet, er faktisk meget smarte. Og der er også lavet en række gode apps og en app-butik, der gør det nemt at finde nyttige værktøjer ét sted uden at skulle frygte virus og andet snavs.

Vi præsenterer otte af de bedste apps til Windows 8 og giver dig tips til at få glæde af dem. Og hvis du tilhører dem, der foretrækker at arbejde på Skrivebordet, viser vi dig, hvordan du nemt kommer til startskærmen – og så giver vi dig et smart trick, så du kan se og starte dine apps uden at forlade Skrivebordet.

Måske er du interesseret i ...