smartere_komdk_062014

Få en ny startknap til Windows (og en masse ekstra funktioner)

Har du Windows 8, så giver programmet Pokki dig en ny og effektiv startknap – og uanset hvilken version af Windows, du ellers bruger, så byder Pokki på en perlerække af smarte ekstrafunktioner til din pc.

14. april 2014

Da Microsoft med Windows 8 valgte at lave en Windows-udgave helt uden den gammelkendte startmenu, savnede mange brugere startknappen og de muligheder, den gav i tidligere versioner af styresystemet. Derfor skyndte folkene bag programmet Pokki sig at tilbyde denne funktion, og selv om Microsoft med opdateringen Windows 8.1 har genindført en slags startknap, så giver Pokki dig stadig masser af muligheder, som Windows 8.1 ikke rummer: Det er simpelthen en nem måde at få mange funktionerne fra tidligere versioner af Windows tilbage igen.

Selv om Pokki med sin forbedrede startknap selvfølgelig især appellerer til Windows 8-ejere og vi her viser trin for trin-vejledningen i Windows 8, så kan alle andre også være med. Har du en ældre version af Windows (eller er du bare ligeglad med startknapper), så har Pokki nemlig også andre funktioner. Det gælder især de mange små smarte programmer – de såkaldte apps – som du kan starte via Pokki. Med dem kan du indbygge nye, smarte funktioner i alle udgaver af Windows eller bare få en nem måde at holde øje med vejret, dine e-mails eller andet, der ellers lever gemt væk bag en webadresse i din internetbrowser.

Pokkis evner som start-knap og de mange andre smarte funktioner har faktisk vist sig at være så gode, at en af de største pc-producenter, Lenovo, har valgt at installere programmet på alle de Windows-pc’er, de sælger fremover. Men har du ikke en nyere Lenovo-pc, så kan du selv installere Pokki og bruge guiden her til at få det bedste ud af programmet.

Måske er du interesseret i ...