Windows 10 komdk 112015

Få det bedste fra Windows 10

Det er en voldsom ting at installere et helt nyt styresystem. Så hvis du gerne vil prøve nogle af de nye funktioner uden at gå så vidt, så giver vi dig chancen her med to smarte programmer.

Når du læser dette, så burde Windows 10 snart være i butikkerne. Og har man en pc med Windows 7 eller 8, så kan man helt gratis hente styresystemet hos Microsoft og selv opgradere sin computer.

Men gratis er ikke det samme som nemt. Det er en omfattende og potentielt risikabel operation at opgradere sit styresystem, og vi anbefaler da også som minimum, at du tager en sikkerhedskopi af alt, inden du kaster dig ud i det. Og hvis du slet ikke vil kaste dig ud i det og måske i virkeligheden er glad for din nuværende version af Windows, så skal du ikke snydes for et par af de bedste nye funktioner.

På mange måder er Windows 10 blot en forbedret version af Windows 8, hvor man har forbedret nogle af de gode ting og fjernet startskærmen, som stort set ingen kunne lide. Men der er nogle interessante nyheder.. Vi har remset de væsentligste op ude til højre, og så har vi fundet to programmer, der giver dig to af de bedste funktioner.

Vi giver dig en ny startmenu, der ligner Startmenuen i Windows 10. Har du Windows 8, så giver den dig mulighed for at blande elementer og apps fra Startskærmen, med almindelige programmer og genveje. Har du en ældre version af Windows, så må du undvære apps, men får stadig en flot Startmenu med smarte indstillingsmuligheder.

Du får også et lille program fra Microsoft selv, der giver dig hele fire Skriveborde, som du nemt kan skifte imellem. Læs med på de næste sider og se hvordan du gør.

>Læs meget mere om Windows 10

Måske er du interesseret i ...