KOM_DK_171071-NR09_C_Goer_Windows_komplet_Web

De bedste tilføjelsesprogrammer til Windows

Hver eneste udgave af Windows har sine mangler - essentielle funktioner, som styresystemet ikke kunne håndtere uden at man installerer ekstra programmer. Her er de bedste programmer til Windows.

30. maj 2014

Windows er ikke bare et program. Det er også rammen om en række indbyggede programmer og hjælpeværktøjer. Nogle er gode, nogle bruger man sjældent, og andre igen er så rudimentære, at de fleste brugere finder sig et alternativ. Men der er også funktioner, som vi synes mangler helt. Ting enhver pc burde kunne, når man pakker den ud af kassen. Vi gennemgår her de manglende funktioner og giver vores bud på nogle gode programmer, der opfylder behovet.

På nogle punkter er Windows blevet bedre for hver ny version – fx er den indbyggede defragmentering nu så god, at man typisk kan nøjes med den – mens andre funktioner helt er forsvundet.

Windows plejede eksempelvis at have et fint indbygget email-program, men i takt med at flere og flere får webmail (fx Microsofts egen Outlook eller Gmail) er det droppet. 

Måske er du interesseret i ...