Windows 7 stoppet

Windows 7 bliver taget af hylderne

Microsofts populære styresystem Windows 7 kan ikke længere købes i løssalg, men LEVERES kun færdiginstalleret på pc´er.

Windows 7 er verdens mest udbredte styresystem, men det redder ikke Microsoft-yndlingen fra så småt at blive udfaset. Fremover vil du nemlig kun kunne få fingrene i en ny udgave af Windows 7, hvis det er forhåndsinstalleret på den nye pc, du køber.

Allerede den 30. oktober lukkede Microsoft ned for leveringer af styresystemet til butikker verden over, men nu er Windows 7 også blevet fjernet fra virksomhedens egen internetbutik. Fremover vil det eneste Microsoft-styresystem i handlen altså være Windows 8.1, der endnu ikke har opnået den popularitet, Microsoft havde forventet.

Windows 8.1 adskiller sig også ganske meget fra sine forgængere med en anderledes startskærm, hvor dine programmer ligger som fliser i stedet for i en menu på Skrivebordet.

Er du ikke HELT klar til Windows 8.1 endnu, kan du stadig finde nye computere med Windows 7 helt frem til slutningen af 2014. Pc-producenterne har nemlig stadig mulighed for at forhåndsinstallere styresystemet på deres computere indtil 30. oktober næste år.

Du kan også vælge det endnu nyere Windows 10, der blander det bedste fra Windows 7 og 8.

>Læs mere om Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...