Prøv Windows 11 i browseren
Prøv Windows 11:

Få en forsmag på Windows 11 ved at køre systemet i din browser. Der er dog en del funktioner, du endnu ikke kan teste af. 

Prøv Windows 11 i browseren

Kan du ikke vente til Windows 11 lander på din computer? Så bevæg dig rundt i systemet i en sjov simulator, der kører direkte i browseren.

24. august 2021 af Steffen Nielsen

For nylig stod det klart, at Microsoft venter Windows 11 klar i oktober

Det føles stadig som langt ud i fremtiden, hvis man, som vi, længes efter at prøve det nye system. 

Heldigvis har Microsoft fortalt om nogle de mange spændende nyheder, som du kan læse i artiklen "Alt du skal vide om Windows 11".

Prøv Windows 11 i browseren

Men ikke nok med det. Du kan allerede nu bevæge dig rundt i Windows 11. Eller rettere i en simuleret udgave af systemet, hvor du kan få en fornemmelse af Windows 11.

Det ske på hjemmesiden Win11Blueedge.me. Besøg simulatoren her.

Som set herunder åbner Windows 11-simulatoren som en hvilken som helst anden hjemmeside. Du kan nu klikke dig rundt på fx Startknappen eller den nye widget Nyheder og interesser.

Det er dog ikke alle funktionerne på skærmen, som fungerer endnu. 

Windows 11 i din browser.
Windows 11 i din browser:

Prøv Windows 11 direkte i din normale browser. 

Bare en forsmag på Windows 11

Bemærk dog, at simulatoren i sagens natur langtfra giver dig adgang til hele Windows 11. 

Foreløbig er det bare en lille forsmag på, hvordan Skrivebordet og startmenuen fungerer. Du kan også klikke dig ind på lommeregneren, men de øvrige funktioner fungerer ikke endnu. 

Folkene bag hjemmesiden lover dog, at der løbende vil komme funktionalitet til, så du kan komme mere ud i krogene i systemet.

Vidste du, at det ikke er alle Windows 10-computere, der uden videre kan opgraderes til Windows 11. Det kommer blandt andet an på bundkortet. 

Du kan læse mere om problematikken i denne artikel.

Måske er du interesseret i ...