Windows10

SKANDALE: Du skal alligevel betale for Windows 10

APRILSNAR: 49 kroner om måneden. Det er, hvad det fremover kommer til at koste dig, hvis du er skiftet til det populære Windows 10, afslørede Microsoft i nat. Nu raser chokerede pc-ejere verden over.

1. april 2016

APRILSNAR

Windows 10 er på rekordtid blevet et af Microsofts mest populære styresystemer - godt hjulpet på vej af en gratis introduktionsperiode, hvor mange kvit og frit har opgraderet fra Windows 7 og 8.

Nu er det dog slut med de gratis glæder, for på udviklerkonferencen Build afslørede Microsoft i nat til salens forbløffelse, at softwaregiganten til sommer vil tage 49 kroner om måneden for en brugerlicens til Windows 10, uanset hvordan styresystemet er anskaffet.

Microsoft har gjort alt for, at den nye betalingsordning skal være nem og forsikrer at betalingerne vil ske helt automatisk:

”Har du handlet på nettet efter, at du har installeret Windows 10, har vi allerede registreret dit kreditkort, så pengene bliver trukket helt uden, at du behøver gøre noget,” fortæller Peter Hesseløhr, registreringschef hos Microsoft Danmark.

Computergiganten Microsoft har sat sig det mål, at Windows 10 skal være installeret på én milliard computere i løbet af de næste par år. Peter Hesseløhr er overvist om, at den nye strategi vil føre dem i mål endnu hurtigere end forventet:

”Vi har jo lavet denne her ordning for, at ingen skal føle sig snydt, når de skal til at betale for Windows 10 fra august. Derfor har vi også besluttet, at alle, der allerede har installeret Windows 10, også skal betale med tilbagevirkende kraft. Det tror jeg kun, vi vil få flere kunder af,” siger Peter Hesseløhr.

Som en ekstra bonus har Microsoft besluttet at give ti procents rabat for det første år til de brugere, der installerede Windows 10 i løbet af den første uge, styresystemet var tilgængeligt. Dette beløb, rundt regnet 1.610 kroner, vil naturligvis også blive trukket automatisk fra din konto.

Vil du sikre dig at få de ti procents rabat, skal du kontakte Microsoft via dette Link: Windows 10 procent.

Måske er du interesseret i ...