Sådan sikrer du hvid jul på din pc

Nu kan du pynte op til jul på din pc og sikre den rette julestemning. Med et nyt program i Fordelszonen er der garanti for snevejr i Windows.

13. december 2018

Intet bringer julestemningen frem som et godt, gammeldags snevejr i den hellige højtid. 

Men hvis ikke sneen vil komme til dig udenfor hoveddøren, må du selv hente sneen ind, og det kan nu lade sig gøre takket være Fordelszonen. 

Her finder du netop nu det nye og sjove program DesktopSnowOK, som udsmykker dit Windows-Skrivebord med dalende snefnug. 

Effekten er både overbevisende og meget julet.

I programmet kan du indstille mængden og størrelsen af snefnuggene, og når julen er overstået, kan du erstatte snefnuggene med dalende blade, hjerter eller græskar.

Vi har åbnet op for programmet i Fordelszonen i anledning af julen, så du også kan hente det, selvom du ikke abonnerer på Komputer for alle. 

Det virker perfekt i Windows 10.

Rigtig god fornøjelse - og god, hvid jul!

Hent det sjove program DesktopsnowOK her.

Meget mere Fordelszonen...

Vil du have adgang til resten af Fordelszonen og de mange gode programmer og guider, vi har liggende der, kan du tegne abonnement og få en personlig gave lige her. 

Du kan også give et abonnent i gave til en ven. Det er nemt at bestille, du kan skrive en personlig hilsen og så det sendt direkte til din vens indbakke - eller til din egen, så du kan printe det og lægge det under juletræet.

Køb gavekort her fra kun 199 kroner for fem magasiner og fri adgang til mere end 300 gode, sikre programmer. 

Måske er du interesseret i ...