Redstone 4: Her er nyhederne i den næste Windows 10

I april 2018 kan du se frem til den næste store opdatering af Windows 10, der gratis bliver hentet til din pc. Den nye udgave af styresystemet, med kodenavnet Redstone 4, rummer masser af spændende, nye funktioner, som du kan læse om her.

13. februar 2018 af Henning Dadkhah Rasmussen

Hvert år i marts/april og september/oktober sender Microsoft en ny, stor opdatering til Windows 10 ud til de mange pc'er i verden, som rummer firmaets styresystem, og det betyder, at der nu kun er få måneder, før din pc igen får en ny udgave af Windows 10.

Den næste store opdatering, som lanceres i marts 2018, har fået kodenavnet Redstone 4, og Microsoft har allerede givet nysgerrige brugere som os mulighed for at prøve nogle af de nye funktioner i praksis. 

Her har vi samlet seks af nyhederne, som vi her på Komputer for alle finder mest interessante.

Her er 6 nye funktioner i Windows 10's Redstone 4

Herunder kan du se billeder af nogle af de nye funktioner i Redstone 4 i aktion. 


1. Opdager automatisk Bluetooth-enheder:

Redstone 4 Ny stor opdatering til Windows 10
Spot Bluetooth

Snart opdager Windows 10 selv nye Bluetooth-enheder i nærheden af din pc. 

Denne lille meddelelse dukker op, når en ny Bluetooth-enhed er tilgængelig, og med et klik på Connect skabes forbindelsen.

2. Udskriv fra hjemmesider uden fyld:

Redstone 4 Microsoft Windows 10 opdatering
Spar blæk

Med funktionen Clutter-free printing i Edge kan du udskrive hjemmesider, og slippe for at spilde blæk på reklamer, bannere og andet unødigt gøgl.

3. Udnyt flere grafikkort og spar på strømmen:

Redstone 4 Microsoft Windows 10 opdatering
Spar strøm

Hvis din pc har et selvstændigt grafikkort - udover det indbyggede i processoren - kan du nu udnytte begge systemer. 

Det betyder, at pc'en kan bruge det indbyggede og strømbesparende kort, når du fx blot arbejder i Word, og først slå det selvstændige kort til, når der er brug for flere kræfter. 

4. Slet alle de data, Microsoft har indsamlet på din pc:
Redstone 4 Microsoft Windows 10 opdatering
Slet data

Microsoft har fået en del kritik for deres indsamling af data på Windows 10-pc'er - også selvom firmaet hævder, at dataene kun bruges til diagnoseformål. 

Derfor er det glædeligt, at man i den næste udgave af Windows 10 får mulighed for med et klik på en knap at slette samtlige data, som firmaet har indsamlet på pc'en.

5. Værktøjslinje til spil i Windows 10 opdatering:
Redstone 4 Microsoft Windows 10 opdatering
Let spil

Med en ny værktøjslinje, som kan kaldes frem i spil, kan du fx tage billeder inde i spillet og dele med de venner, som også interesserer sig for samme spil.

6. Windows Defender får nyt navn i Redstone 4:

Redstone 4 Microsoft Windows 10 opdatering
Sikkerhed

Det indbyggede sikkerhedscenter i Windows 10 har indtil nu heddet Windows Defender, men fremover ændres navnet til Windows Security, som passer fint sammen med at du her finder pc'ens samlede sikkerhedsindstillinger.

> Læs alt om Windows 10 her

I vores Fordelszone finder du en række sikkerheds- og optimeringsprogrammer, som kan gøre Windows 10 endnu bedre. Du får adgang til de mange programmer som abonnent på Komputer for alle. 

Prøv 1 nummer af Komputer for alle og fuld adgang til Fordelszonens mere end 300 programmer for kun 29 kroner. Læs mere her. 

Måske er du interesseret i ...