Windows Sets på vej til din Windows 10 pc

Saml dine dokumenter i Windows 10 med den nye funktion Sets. 

Sets - Nytænkende Windows-funktion på vej

En funktion med kodeordet Sets skal hjælpe Windows-brugere med at arbejde i projekter med flere forskellige typer dokumenter.

21. december 2017 af Steffen Nielsen

Microsoft har udviklet en ny overraskende funktion, som snart vil finde vej til din Windows-pc. 

Funktionen går ud på at samle dine dokumenter og browser-faneblade i såkaldte sæt. Konkret betyder det, at du kan tilføje faneblade til titelbjælken i fx dit Word-dokument. 

Faneblade behøver ikke føre til at andre Word-dokumenter, men kan også være genveje til fx Excel-ark, hjemmesider i Edge eller noget helt tredje.

> Læs alt om Windows 10 her

Bland faner fra forskellige programmer

Microsofts grundtanke bag funktionen er, at folk, der arbejder i fx et projekt lynhurtigt kan få adgang til de forskellige dokumenter i projektet. 

Funktionen har fået kodenavnet "Sets" ("sæt"), men Microsoft lover, at det blot er et foreløbigt navn. Alene af den årsag, at det lyder for meget som "sex".

Indtil videre er funktionen forbehold testere i det såkaldte Windows Insider-program. Der er endnu ingen dato for lanceringen, men vores bedste bud, at det sker sammen med næste store Microsoft-halvårs-opdatering til foråret.

Se en demonstration af Sets herunder

Læs mere om Windows 10: Sådan bekæmper du ransomware

Se de nye funktioner i Fall Creators Update i bladet

I Komputer for alle nummer 1/2018 kan du læse meget mere om den store opdatering til Windows 10.

Stor opdatering til Windows 10

Vi skriver om nogle af de ændringer der hører med til opdateringen, såsom bedre muligheder for at få mere ud af dine fotos, bedre styr på dine kontaktpersoner, bedre OneDrive og meget mere. 

Du kan også læse i artiklen, hvordan du slipper af med den gamle Windows-installation og erstatter den med den bedste styresystem, vi har oplevet til dato. 

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse artiklen med det samme og læse de seneste 10 numre af bladet på din mobil eller tablet med app'en Wype.

Måske er du interesseret i ...