WIndows 10 opdatering

Windows 10 findes til et væld af platforme - og nu kan både tablets og computere få nye, smarte funktioner.

© Microsoft

Nu kan du igen hente stor Windows 10-opdatering

Endelig. Efter en måneds udsættelse er Microsoft nu klar med efterårets store Windows-opdatering, der blandt andet byder på en ny og bedre udklipsholder.

14. november 2018 af Mathias Alsted Lund Flinck

Hvert forår og efterår dukker en række nye funktioner op i Windows, når Microsoft udsender deres store, halvårlige opdateringer. 

I dette efterår skulle brugerne blandt andet råde over en ny og bedre Udklipsholder, men kort efter lanceringen begyndte problemerne at melde sig.

Opdateringen slettede nemlig brugernes filer, og det fik Microsoft til prompte at sætte opdateringen på hold. Efter en måned med sparsom information fra Microsoft fortæller firmaet nu, at opdateringen bliver genudsendt. 

Læs mere om, hvorfor Microsoft satte opdateringen på pause

Husk at lave backup først

Hvis du gerne vil have fingre i den nye opdatering og de mange nye funktioner, anbefaler vi, at du tager backup af alle dine filer, inden du installerer opdateringen på din computer. 

Det kan du som abonnent finde et program til med tilhørende vejledning i vores downloadcenter Fordelszonen.

> Læs også: Microsoft opdaterer Udklipsholderen og løser 30 år gammelt problem

Sådan installerer du Windows 10-opdateringen

Microsoft udsendte officielt opdateringen den 13. november, men der er ingen garanti for, at du kan hente opdateringen allerede nu. 

Den bliver nemlig udsendt gradvist, og derfor kan der gå dage, før du kan hente opdateringen.

Hvis du er utålmodig, kan du selv tjekke, om du kan hente oktober-opdateringen ved at åbne Indstillinger, klikke på Opdatering og sikkerhed og på Søg efter opdateringer

Din pc tjekker nu for at se, om den kan finde opdateringer, og her skal du kigge efter Windows 1809, hvis du vil have den nyeste opdatering.

Har jeg allerede den nyeste Windows-version?

Du kan også tjekke, om din computer allerede har installeret opdateringen ved at klikke på Buildoplysninger for operativsystem i samme menu, som hvor du søger efter opdateringer. 

Rul ned og tjek nummeret ud for Version - her står der 1809, hvis du kører den nyeste opdatering. 

Inden du opdaterer, kan du her læse om 8 nye fuktioner, du får i den nye Windows 10-version. 

Hold dig opdateret på Windows 10

I magasinet Komputer for alle får du med hvert nummer de nyeste tips og tricks til Windows 10, så du kan arbejde mere effektivt på din computer.

Som abonnent får du desuden adgang til de seneste 12 numre af magasinet med vores magasin-app, Wype. Du kan altså med det samme gå på opdagelse i tidligere blade. Samtidig får du adgang til vores aflåste fordelsunivers, Fordelszonen, hvor du finder over 300 gode, sikre programmer samt tilhørende trin for trin-guider på dansk, så du let kan installere dem på din pc.

> Prøv Komputer for alle nu fra kun 29 kroner. Se de mange tilbud her.

Måske er du interesseret i ...