Mac, PC IBM, Effektiv

Apple-brugere rammer oftere plet end Windows-brugere. Det viser kæmpeundersøgelse fra IBM.

Mac-brugere er mere effektive end Windows-brugere

Virksomheden IBM har målt, om deres ansatte med MAC- eller Windows-computere klarer sig bedst. Undersøgelsen var en overvældende triumf for Apple, da medarbejdere med MAC-computere var meget mere effektive end deres Windows-naboer.

Der er religion og hårde holdninger i luften, når folk diskuterer, om Microsofts eller Apples produkter er de bedste. 

Men nu er der pludseligt kommet hårde fakta ind i debatten.

Det er IT-giganten, IBM, der står bag de markante undersøgelsesresultater

Virksomheden er nemlig i færd med at skifte arbejdscomputere for de cirka 350.000 ansatte. Indvil videre har 290.000 foretaget springet fra pc til Mac OS, som er Apples styresystem. 

I den sammenhæng har IBM undersøgt, hvordan de to grupper ansatte klarer sig i forhold til hinanden

MAC-brugere er mere effektive

Selvom vi her på Windows-bladet Komputer for alle ikke er meget for at indrømme det, er konklusionen klar: Mac-brugerne klarer sig bedre. 

IBM's resultater viser blandt andet, at 22 procent flere af Mac-brugerne overgik forventningerne i deres medarbejderevalueringer. 

Også økonomisk bidrog Apples system i højere grad, da Mac OS-brugerne i snit indgik salgsaftaler til 16 procent højere værd i end pc-brugerne.

Windows-opdateringer giver hovedpine

Der var også en tredje konklusion, som vi på Komputer for alle godt kan sætte os ind i. 

14 procent af Windows-brugerne rapporterede således, at de oplevede problemer med at opgradere fra den ene Windows-version til den næste. For Mac-brugerne var det kun 2 procent, der opleverede lignende problemer, når en ny version af Mac OS skulle installeres.

Heldigvis findes der mange Windows-programmer, der gør dig mere effektiv ved pc'en. 

I Fordelszonen har vi en lange stribe optimeringsprogrammer. Find alt vores indhold her, og søg dig frem til optimeringsprogrammerne ved at markere Optimering ud for Genre i panelet til venstre.

Måske er du interesseret i ...