sidste chance for windows 10

Få dit udstyr til at virke i Windows 10

Tjek, om dit udstyr virker i Windows 10, inden du opdaterer og få det til at virke, når du har opgraderet.

6. juli 2016

Flere hundrede millioner har allerede opgraderet til Windows 10, og for en stor del har skiftet været helt uproblematisk.

Der kan dog være enheder, som ikke virker ordentligt, når du skifter fra Windows 7 eller 8 og til den nyeste udgave af Microsofts styresystem.

I denne artikel er der både hjælp at hente for dem, der er på vej til at opgradere til Windows 10, og dem, der allerede har taget skridtet, men som kæmper med at få enhederne til at fungere.

Tjek dit udstyr Microsoft har udviklet et smart værktøj, der kan tjekke, om dine enheder er kompatible med Windows 10, Windows 10 Compatibility Appraiser.

Værktøjet kan du køre manuelt ved at åbne Kommandoprompt og indtaste følgende kode og trykker Enter:

schtasks.exe /Run /TN "\Microsoft\Windows\Application Experience\Microsoft Compatibility Appraiser"

Få enhederne til at fungere Der er også en enkel øvelse at gøre for alle dem, der har skiftet til Windows 10 - opdater driverne til dine enheder!

Åbn søgefeltet, indtast Enhedshåndtering og åbn denne, når den dukker op på listen over søgeresultater.

Klik derefter Handling i menuen og derefter på Opdater driversoftware. I guiden vælger du, at computeren skal søge automatisk efter opdateret driversoftware.

Følg guiden og lade computeren gøre arbejdet. Virker dette ikke, skal du søge hjælp på producentens hjemmeside, der ofte ligger inde med drivere.

## > Læs alt om Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...