Mappe-Windows-ikon

Mine mapper driller?

Tips: Har du problemer med at slette filer, omdøbe mapper eller flytte selvsamme, har vi en løsning.

15. februar 2016

Mapper kan ikke omdøbes Mappen “Budget” nægter at blive omdøbt til “Privatøkonomi”, som ellers er mere passende for dens indhold. Et klassisk problem i Stifinder, der indimellem ikke tillader navneændringer. Det er irriterende, fordi du kan ende med en ordentlig portion mapper, der alle bærer navnet “Ny mappe”. Problemstillingen er dog hurtigt løst med “Fix It-Filproblemer”.

Det er umuligt at flytte mapper Windows Stifinder kan forhindre dig i at holde digital flyttedag, når du vil have styr på dine mapper og dokumenter. Fejlen opstår i registreringsdatabasen, men du behøver ikke være datalog for at løse problemet. Microsoft er nemlig opmærksom på udfordringen, så alt, du skal gøre, er at køre “Fix It-Filproblemer” – så kan du igen bestemme, hvor dine mapper skal ligge.

Filen kan ikke slettes Selv efter at du har bekræftet, at du vil slette overflødige og unødvendige filer, kan Windows sætte en kæp i hjulet og nægte dig at slette dem. Det behøver du selvfølgelig ikke at finde dig i, men før du kan slippe af med filerne, skal du køre “Fix It-Filproblemer”. Det løser nogle dybereliggende problemer og gør det muligt at komme af med filerne.

Hent programmet her: > Fix it Filproblemer

PC-hjælp - Få hjælp til din computer her: > 24 pc-problemer du kan løse med ét klik.

Måske er du interesseret i ...