Iphone

Masser af nyt om iPhone

iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch og opdateringen af iOS til version 10. Få et overblik over vores dækning af de seneste Apple-nyheder her.

Apple introducerede sin nye iPhone den 7. september, og vi har dækket striben af nyheder fra Apple tæt både før og efter lanceringen. Her er nogle af højdepunkterne:

iPhone 7 er Apples hidtil bedste telefon iPhone 7 har en farvestrålende skærm, tager fantastiske billeder og har et nyt design. Du kan læse vores begejstrede test af telefonen her.

iPhone 7 Plus er den store udgave af Apples telefon Sammenligner man ydersiden af en iPhone 7 Plus med forgængeren 6S Plus, er det svært at se forskel. Den store udvikling på iPhone 7 Plus er kameraet. Eller kameraerne. Læs vores test af den her.

Kameraduel mellem iPhone 7 og Samsung Galaxy S7 Edge Vi har testet kameraerne i de to top-telefoner. Hvem gør det bedst? Læs vores test her.

Apple har opdateret sit styresystem til iPhone og iPad, så det nu hedder iOS 10 Den seneste udgave af styresystemet til iPhone, iPad og iPod er tilgængelig nu, og den byder på en lang række spændende nyheder og optimeringer. Læs alt om opdateringen her.

Træt af al den snak om iPhone? iPhone 7 er netop blevet lanceret. Men er du træt af den evindelige hype, så har vi fundet et bud på et billigt - og godt - alternativ til Apples nye flagskib. Her er et godt alternativ.

Måske er du interesseret i ...