Windows logo

Bliv ekspert i Microsofts Windows

Vi giver guidede ture i Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1 og viser de skjulte skatte samt gode programopdateringer. Få opgraderet Windows og få de bedste tips til Microsofts styresystem.

14. november 2014

Windows-brugere falder ofte over fejl og mangler i deres styresystem, og dem kan der være brug for at udbedre. For at gøre det lettere for dig har vi samlet en stor stribe gode tilføjelser til Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1, og som en fjer i hatten har vi også fundet gemte perler, som absolut er værd at stifte bekendtskab med. Få det gode overblik over Microsofts styresystemer her.

De bedste tilføjelsesprogrammer til Windows

Hver eneste udgave af Windows har sine mangler - essentielle funktioner, som styresystemet ikke kunne håndtere uden at man installerer ekstra programmer. Her er de bedste programmer til Windows.

Få de bedste tilføjelser her

123 stærke tips til Windows

Få mere ud af Windows med masser af nyttige og smarte tips, der kan gøre din pc hurtigere, bedre og mere sikker.

123 stærke tips til Windows her

Få mere ud af Windows

Vidste du, at du kan din nulstille din browser? Eller få overblik over Windows' nedbrud? Meget af det bedste i styresystemet ligger gemt, man vi har fundet det frem til dig.

Find Windows' skjulte skatte her

Sig nej til dårlige programmer

Når du installerer et godt program, der skal du ofte fjerne en mase flueben for at undgå, at du får dårlige programmer med i købet. Med Unchecky fjernes fluebenene automatisk, så du ikke går galt i byen.

Læs mere her

Opgradér gratis til Windows 8.1

Microsoft udsendte i efteråret 2013 en stor opdatering til Windows 8 med navnet Windows 8.1. Den kan du nu gratis få fingrene i!

Læs mere her

Flyt dine filer helt uden problemer

Opgrader Windows' indbyggede kopi-funktion med programmet Copy Handler, der gør det nemmere og smarte at kopiere og flytte filer.

Lær at flytte filerne nemmere her

Gratis e-bog - PC GRUNDVIDEN

Få helt styr på computere, Windows og internettet. Vi har samlet alle 30 afsnit af vores seriesucces PC GRUNDVIDEN i en e-bog, som du nu kan dele med alle venner og din familie.

Få fingrene i e-bogen her

Læs om Microsofts nye Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...