Android phone

Kæmpe opdatering til Android

Næste opdatering til Android indeholder nyt design, bluetooth-lås og forbedret batteritid

På den netop overståede Google konference i San Francisco, præsenterede IT-giganten en lang række nyheder. Blandt andet løftede de sløret for den nyeste version af deres styresystem Android, kaldet Android L.

Den største ændring bliver i designet og udseendet af styresystemet. Det nye design bliver kaldt ”material” og er mere minimalistisk end tidligere. Der er større mellemrum mellem tekst og det hele har et mere fladt udseende. Derudover er der forskellige animationer og effekter, når du rører ved skærmen.

Noget andet nyt er, at du kan låse din telefon op uden at taste en kode, men bare ved, at den kommer tæt på en bluetooth-enhed. Så hvis du fx har et smart ur, der er forbundet til din smartphone, låses den automatisk op, når du tager den i hånden. Du kan også indstille den til at låse op på bestemte steder, som dit hus eller kontor.

Batteritiden bliver også bedre med det nye Android. Teknologien kaldes ”Projekt Volta,” og indeholder en masse funktioner, der sørger for at spare mest muligt på batteriet. Ifølge Google skulle det give helt op til 90 minutters ekstra batteritid på smartphonen.

Det er endnu ikke helt klart, hvornår Android L bliver tilgængelig på din smartphone. Men det skulle blive en gang i løbet af efteråret.

Måske er du interesseret i ...