Google Play logo

3 uundværlige apps til Android

Vi har gravet dybt på Google Play og har fundet de tre absolut mest uundværlige gratis apps til din telefon eller tablet med Android. Se dem her!

11. marts 2016

Din nye smartphone er kun så smart som de apps du har installeret på den, og selvom der følger en bølge af forinstallerede apps med de fleste telefoner, er det næppe her du finder de mest innovative apps. På Komputer for alles redaktion bruger vi primært Android-telefoner, og vi har fundet frem til de tre absolut smarteste apps - efter vores beskedne mening. Se oversigten over vores favoritter her.

CamScanner HD

Denne app er intet mindre end en genistreg, der laver din telefon om til en scanner og fax-maskine. Med appen kan du nemt og enkelt affotografere dokumenter, som du så i enkle trin beskærer, belyser korrekt og gemmer som PDF. Du kan sågar sende dem videre som fax!

Hent CamScanner HD her!

App2SD En del telefoner sælges med kun 16 GB plads på det indbyggede lager, og det bliver hurtigt for stramt for Android-styresystem og alle de apps, du installerer på telefonen. Med App2SD kan du flytte de største apps til telefonens MicroSD-hukommelseskort, så du frigører mere af den dyrebare indbyggede hukommelse

Hent App2SD her!

CCleaner Du kender måske CCleaner fra din pc, hvor det er et af verdens bedste oprydningsprogrammer. Samme gode service yder programmet i app-version til din Android-telefon. Her får du ryddet grundigt op i midlertidige filer, cache, cookies og andet skrammel, der fylder op på telefonen og gør den langsom. Det er ikke usædvanligt, at man kan frigøre 1-2 GB, når man kører appen første gang.

Hent CCleaner her!

Måske er du interesseret i ...