Linksys-E-3000.jpg

Nem trådløs opsætning

Hvis du har prøvet at opsætte en router og et trådløst netværk, har du sikkert erfaret, at der undervejs kan opstå mange uforudsete udfordringer

9. december 2010

Med Ciscos nye Linksys E3000-router er dit netværk oppe at køre efter blot få klik – med andre ord: selv en netværksbegynder kan være med. Den hurtige trådløse n-router har dual-band, så du kan sende på både 2,4 GHz og 5 GHz og have to netværk på samme tid, hvor det ene fx tilegnes dine gæster. Dermed undgår du at skulle oplyse netværkets adgangskode til hvem som helst. Du kan også sætte begrænsninger på, så dine gæster fx kun har adgang til internettet og ikke til hjemmets filserver med alle dine private billeder og dokumenter.

Linksys E3000 er optimeret til trådløs underholdning i hjemmet. Du kan fx forbinde Blu-ray-afspillere og spillekonsoller og nyde streaming af HD-video samtidig med spil over netværket, som dual-band-funktionen med to sendefrekvenser gør mulig. En indbygget USB-port gør det nemt at tilslutte en fælles printer på netværket eller en ekstern harddisk eller et netværksdrev og dele filer mellem hjemmets computere.

Den vejledende pris for Cisco Linksys E3000 er 1.249 kroner. www.cisco.dk

Måske er du interesseret i ...