nyheder/philipstv_145.jpg

Nem adgang til internettet via dit tv

Philips lancerer nu multimedie-tv med adgang til Net TV. Lyt til musik og se foto online via tv-skærmen, slå op i krak, se vejr, nyheder og sjove YouTube-klip sammen med familien i sofaen.

11. marts 2009

På en enkel og hurtig måde kan du få adgang til internettet direkte fra dit tv. Dine favoritter ser du direkte på skærmen efter blot ét tryk på en knap. Tryk en gang til og du surfer med fjernbetjeningen akkurat som du gør på en computer.

Net TV er indbygget i alle Philips tv-apparater i Europa i 8000-serien, 9000-serien og Cinema 21:9. Med Net TV er internettet skræddersyet til at virke lige så godt på tv-skærmen som på computeren. Du behøver ikke en digital tv-boks eller abonnement for at komme på internettet.

Philips har planer om at indgå aftaler med forskellige leverandører af sport, nyheder, vejr, underholdning m.m. Aftalerne indebærer eksempelvis, at en nyhedshjemmeside tilpasser sit indhold til tv’et, så det går hurtigt med at finde det, du søger. I øjeblikket har Philips aftaler med YouTube og eBay, og er på vej til at lave aftaler med danske firmaer, oplyser Produkt Promotor Kim Johansen fra Philips. Han tilføjer, at det naturligvis er muligt at surfe på alle sider på internettet, men at det kan forekomme, at en side ikke helt er tilpasset tv-formatet.

Måske er du interesseret i ...