KOM_DK_171724-NR08_J_PODCAST_Web

God lyd til pc og mobile

Du kan abonnere på dine favorit-taleradio, og få udsendelserne til at lande automatisk på din computer eller telefon. Så kan du høre dem, når du vil. Og også, når du er offline.

13. maj 2016

Gode radioudsendelser kan være værd at vente på. Men ofte behøver du slet ikke at vente. I stedet for at skulle sidde ved radioen på et bestemt tidspunkt, kan du selv bestemme, hvornår du vil lytte. Som en bonus slipper du endda for at lytte til alt det andet, der ikke lige interesserer dig.

Hvis du har et favoritprogram, som er i radioen hver onsdag, kan du nemt abonnere på det. Så lander radioprogrammerne på din pc eller telefon, og du kan lytte til dem, når du vil. Denne genvej til bedre planlægning af din tid hedder podcast. Det er et stadig mere populært fænomen. Især i USA, hvor de mest kendte radioprogrammer fanger millioner af mennesker. Emnerne spænder vidt. Fra krimi-dokumentarer over politisk debat til miniprogrammer på få minutter, hvor verdens bedste radiostemmer fortæller historier så fængende, at man føler, man er der selv.

Men også i Danmark er vi godt med. Både Danmarks Radio og Radio24syv har alle deres populære udsendelser liggende som podcasts. Uanset om du foretrækker at lytte ved pc’en eller på mobilen findes der en smart løsning.

> Med denne app på din Android-telefon kan du finde og lytte til podcasts

Måske er du interesseret i ...