Høretelefoner præmie

Få mere ud af din computer og smartphone med høretelefoner. Lige nu får du dette smarte sæt med Komputer for alle. 

Få bedre lyd med smarte høretelefoner

Med høretelefoner kan du nyde bedre lyd ved din pc og mobil – uden at forstyrre resten af familien. Så bliver oplevelsen med at lytte musik og se tv ved computeren endnu større.

1. juni 2018

Har du lagt øre til meget i dit liv, har du måske oplevet, at det kan være vanskeligt at skelne lyden fra din computer fra støjen i dine omgivelser.

Måske har du oplevet - ligesom os - at du må skrue lyden i vejret, når du hører radioavis, lytter til musik eller ser film og tv på din pc.

Resultatet er som regel ikke højere kvalitet, men blot højere lyd til gene for resten af familien.

Du kan få en meget bedre oplevelse, hvis du bruger høretelefoner.

Få bedre lydkvalitet med høretelefoner

Lydkvaliteten i høretelefoner er langt bedre end computerens indbyggede højttaler, så du får alle detaljerne med. 

Samtidig holder de støjen fra omgivelserne ude, så du ikke generes af naboens plæneklipper eller familiens snak, når du vil fordybe dig.

Du kan let bruge en formue på et sæt gode høretelefoner til din pc, smartphone eller tablet. Men lige nu kan du få et sæt til en god pris med Komputer for alle. 

Læs mere om lyd, høretelefoner og højtalere her

Høretelefoner præmie

Lige nu får du høretelefoner, e-bog om streaming samt to numre af Komputer for alle for kun 59,50 kroner + porto. Se tilbuddet her

Behagelige og i smart design

Med den lette og elegante høretelefon fra BPM får du både et flot design og fantastisk lydkvalitet med autentisk bas og en diskant, der kan gengive selv de højeste toner.

De bløde ørepuder på hovedbøjlen gør høretelefonerne behagelige at have på, så du kan bruge dem i mange timer ad gangen. Du kan også klappe høretelefonerne sammen, så de let kan være i tasken.

Høretelefonerne tilsluttes din computer eller smartphone med et halvanden meter langt kabel, som har indbygget mikrofon og betjeningsknap. Så kan du besvare opkald og tale i telefon, hvis du bruger høretelefonerne sammen med din smartphone.

Lige nu får du høretelefonerne med 2 numre af Komputer for alle samt e-bogen “Alt om streaming” for kun 59,50 kroner + porto. Du sparer 407 kroner. Se tilbuddet her.

I gang med streaming med ny e-bog

Sammen med høretelefonerne får du også vores nye e-bog “Alt om streaming”, som du kan downloade med det samme.

I e-bogen finder du blandt andet det store overblik over de mange streamingtjenester, de hemmelige genveje til Netflix, og en masse tips til, hvordan du får den bedste kvalitet, når du streamer film og tv.

Er du allerede abonnent, kan du hente e-bogen om streaming gratis i Fordelszonen her. 

Læs mere om streaming her

Måske er du interesseret i ...